Прес-центр30 березня 2017, 15:03

До уваги підприємців області! Розроблено Порядок часткового відшкодування відсоткових ставок за банківськими кредитами

Департаментом економічного розвитку, торгівлі та туризму  розроблено проект розпорядження голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації «Про затвердження Порядку часткового відшкодування з обласного бюджету відсоткових ставок за банківськими кредитами, залученими суб’єктами малого і середнього підприємництва на реалізацію проектів».

Порядком передбачена компенсація суб’єктам малого і середнього підприємництва фактично сплачених у поточному бюджетному періоді відсоткових ставок за користування банківськими кредитами, залученими у попередні роки на реалізацію проектів.

Зазначений проект регуляторного акта розміщено на офіційному сайті Луганської облдержадміністрації у розділах «Регуляторна політика» та «Публічна інформація».

Запрошуємо зацікавлених долучитися до обговорення проекту розпорядження та надавати зауваження і пропозиції Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму за адресою: проспект   Центральний, 59, м. Сєвєродонецьк, Луганська область, Україна, 93406, e-mail: pidpr_ec@i.ua.