Прес-центр24 травня 2017, 09:05

До уваги підприємців! Розпочав свою роботу Консалтинговий центр із забезпечення безоплатної підтримки підприємців в Сєвєродонецькому міському центрі занятості

Департамент економічного розвитку, торгівлі та туризму повідомляє, що у рамках модернізації послуг служби зайнятості та орієнтації їх на європейський рівень в Сєвєродонецькому міському центрі зайнятості розпочав свою роботу Консалтинговий центр із забезпечення безоплатної підтримки підприємців.

Робота центру планується за двома векторами: напрямок для відкриття бізнесу і напрямок підтримки власного бізнесу. Бажаючі відкрити власну справу, зможуть отримати професійні консультації з метою виявлення нахилів до підприємництва, в тому числі із застосуванням психодіагностичних методик, отримати індивідуальні консультації з питань бізнес-планування, законодавства, стану ринку праці, а також захистити бізнес-план. На цій платформі будуть проходити семінари, тренінги та майстер-класи з організації підприємницької діяльності, із залученням представників органів влади.

У напрямку підтримки власного бізнесу – підприємці зможуть отримати консультації фахівців державних установ, з якими досягнута домовленість про співпрацю в Консалтинговому центрі.

Основна функція Консалтингового центру - це кваліфікована інформаційна і консультаційна підтримка, проведення спеціальних тренінгів, спілкування з фахівцями-практиками з організації та ведення бізнесу. Крім того, планується, що серед послуг Консалтингового центру буде збір, обробка та узагальнення інформації про інвестиційні пропозиції та продукти, можливих партнерів і учасників даного процесу.

Діяльність Консалтингового центру повинна стати суттєвою допомогою тим, хто тільки планує відкрити свою справу, а для підприємців – підвищити успішність, створити нові робочі місця, покращуючи тим самим економічний клімат в регіоні