Прес-центр11 березня 2016, 09:03

До уваги суб’єктів господарської діяльності

    Внесено  зміни до Тимчасового порядку контролю за переміщенням осіб, транспортних засобів та вантажів (товарів) через лінію зіткнення у межах Донецької та Луганської областей, затвердженого наказом першого заступника керівника Антитерористичного центру при Службі безпеки України (керівника Антитерористичної операції на території Донецької та Луганської областей) від 12.06.2015 № 415ог.

    Змінами (наказ від 24.02.2016 № 114ог) у пункті 8.1 (розділ VІІІ. Видача дозволів на перевезення вантажу (товарів) до або з неконтрольованої території) виключено абзац, яким передбачалось, що для переміщення вантажів (товарів) до територій вздовж лінії зіткнення між блокпостами першого та другого рубежів дозвіл надається ДФС за відповідним рішенням КЦ на підставі розпорядження обласної військово-цивільної адміністрації суб’єктам господарської діяльності, що зареєстровані на таких територіях. Військово-цивільні адміністрації ведуть журнал реєстрації таких розпоряджень. Аналогічні журнали ведуться на КПВВ (додаток 8).

    З повним текстом Тимчасового порядку контролю можна ознайомитися за посиланням: http://www.sbu.gov.ua/sbu/control/uk/publish/article?art_id=136472&cat_id=136462