Прес-центр1 листопада 2017, 15:11

Луганщина тримає курс на розвиток!

1 листопада 2017 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації Юрія Клименка відбулась робоча нарада за участю керівників структурних підрозділів з обговорення проблемних питань, що стримують соціально-економічний розвиток Луганщини та потребують вирішення на державному рівні.

Особливу увагу керівників структурних підрозділів під час наради Юрій Клименко звернув на необхідність особистого супроводження таких питань.

«Налагодження зворотнього зв’язку – є першочерговим завданням. Кожне відрядження до Києву чи візит керівників центральних органів влади до Луганщини має завершатись черговим кроком у вирішенні проблем регіону» –наголосив заступник голови.

Директор Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Сергій Медведчук ознайомив присутніх про результати проведеного моніторингу таких проблем, який на сьогодні включає до себе 42 актуальних питання.

В ході наради учасники обговорили стан вирішення проблемних питань регіону та шляхи їх розв’язання. За результатами наради надано відповідні доручення керівникам структурних підрозділів облдержадміністрації.