Прес-центр16 жовтня 2018, 16:10

Міжнародні виставки у Королівстві Марокко

        За інформацією Міністерства  економічного розвитку і торгівлі України у період з 24 по 27 жовтня 2018 року в Міжнародному виставковому центрі м. Касабланки (Королівство Марокко) відбудуться три виставки:

        1. Спеціалізована міжнародна виставка електроенергії, освітлення, електротехніки і автоматизації «Elec expo».

        2. Міжнародна виставка відновлювальної енергії та енергоефективності «EnerEvent».

        3. Міжнародна виставка компонентів впроваджувальних електронних систем «Tronica Expo».

         Організатором зазначених виставкових заходів виступає Національна федерація електроенергетики, електроніки та відновлюваних джерел енергії (FENELEC) за підтримки Міністерства енергетики, гірничодобувної промисловості та сталого розвитку Королівства Марокко.

        Виставкові заходи проходять щорічно, участь у них візьмуть понад 200 компаній та організацій з Марокко та інших країн світу. Серед них, у тому числі, і консалтингові компанії та державні установи Марокко, які можуть виступати посередниками при просуванні продукції на місцевий ринок.

        В рамках вищезгаданих виставкових заходів планується проведення наукового форуму «Elec Expo Forum 2018» за сприяння Національного управління електроенергетики і водопостачання Королівства Марокко (ONEE).

        Очікується, що зазначені виставкові заходи відвідають міністри енергетики та генеральні директори національних електроенергетичних компаній з  13 африканських країн.

        Для участі у виставкових заходах, зацікавленим компаніям можна зареєструватися на офіційному сайті організаторів заходу: http://www.elec-expo.ma.