Прес-центр31 травня 2018, 16:05

На засіданні колегії розглянуті підсумки реалізації регіональних цільових програм

31 травня 2018 року на засіданні колегії облдержадміністрації заступник директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Ольга Севостьянова доповіла про підсумки реалізації заходів регіональних цільових програм за 2017 рік.

У роботі колегії прийняли участь заступник голови облдержадміністрації Юрій Клименко, керівники структурних підрозділів ОДА, голови райдержадміністрацій, районних та міських рад, представники територіальних підрозділів органів виконавчої влади, а також підприємств і громадськості.

Під час виступу Ольга Севостьянова доповіла про обсяги фінансування регіональних цільових програм, проведену роботу щодо підвищення ефективності їх реалізації та подальші плани у цьому напрямку.

Всього на реалізацію завдань і заходів 43 регіональних програм у звітному році спрямовано 1,2 млрд грн, що у 3 рази перевищує фінансування програм у 2016 році (414,2 млн. грн).

За результатами виступу Юрій Клименко наголосив на персональній відповідальності керівників структурних підрозділів за забезпечення ефективної реалізації програм.