Прес-центр8 вересня 2017, 15:09

Оцінка розвитку територій – шлях до зростання рейтингу області

08 вересня 2017 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації Вадима Данієляна відбулася нарада з питання удосконалення оцінки результатів діяльності райдержадміністрацій, виконкомів міських рад міст обласного значення.

У заході прийняли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрацій, територіальних підрозділів міністерств, та представники інших центральних органів влади.

Під час наради Вадим Данієлян зазначив, що розвиток територій є складовою частиною розвитку регіону в цілому і прийняття об’єктивних показників оцінки результатів діяльності райдержадміністрацій, виконкомів міських рад міст обласного значення позитивно вплинуть на поліпшення рейтингової оцінки Луганської області серед регіонів України.

Сергій Медведчук запропонував на розгляд проект змін до Методики проведення оцінки результатів діяльності райдержадміністрацій та виконкомів міських рад міст обласного значення Луганської області діяльності райдержадміністрацій, виконкомів міських рад міст обласного значення.

За результатами наради прийнято рішення про внесення змін до зазначеної Методики, та підготовку проекту розпорядження голови облдержадміністрації для затвердження.