Прес-центр26 листопада 2018, 15:11

Послугу з оформлення та видачі паспортних документів започатковано через центр надання адміністративних послуг Чмирівської сільської ради»

22 листопада 2018 року у Чмирівській об’єднаній територіальній громаді (ОТГ) Старобільського району відбулася важлива подія – через центр надання адміністративних послуг (ЦНАП) започатковано надання адміністративної послуги з оформлення та видачі паспорта громадянина України у формі ID-картки та документа, що дає право громадянину України на виїзд за кордон. Це перша ОТГ в Луганській області, в якій запроваджено таку послугу.

Відтепер у ЦНАПі Чмирівської сільської ради отримати послугу з оформлення та видачі паспортних документів зможуть не тільки мешканці Чмирівської ОТГ, але й Луганщини та інших областей України.

Така подія сталася завдяки ефективній співпраці Програми розвитку ООН, яка в межах Програми відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу придбала для центру обладнання для оформлення і видачі паспортів.

Бажаємо колективу центру надання адміністративних послуг Чмирівської ОТГ надалі розвиватися й запроваджувати інші важливі для громадян  адміністративні послуги. Будьте креативними, цілеспрямованими та уважними до людей, які звертаються до ЦНАПу, щоб якість послуг, які ви надаєте, відповідала європейському рівню.

Нагадаємо, що це третій ЦНАП на Луганщині, через який надаються послуги з оформлення та видачі паспортів.