Прес-центр8 листопада 2018, 16:11

Послугу з оформлення та видачі паспортних документів започатковано через Кремінський міський центр надання адміністративних послуг

Сьогодні, 08 листопада 2018 року, у місті Кремінна Кремінського району відбулася важлива подія не тільки для міста, але й регіону.

У першому, в області, місті районного значення через міський центр надання адміністративних послуг започатковано надання такої адміністративної послуги як оформлення та видача паспорта громадянина України у формі ID-картки та  документа, що дає право громадянину України на виїзд за кордон.

Відтепер у міському центрі отримати послугу з оформлення та видачі паспортних документів зможуть не тільки мешканці міста Кремінна, але й Луганщини та інших областей України.

 Така подія сталася завдяки ефективній співпраці Програми розвитку ООН, яка  в межах Програми відновлення та розбудови миру за фінансової підтримки Європейського Союзу придбала для центру обладнання для оформлення і видачі паспортів, та міської влади.

Бажаємо колективу центру надання адміністративних послуг м. Кремінна не зупинятися на досягнутому, а й надалі розвиватися. Будьте завжди чуйними та уважними до людей, які звертаються до центру, щоб якість послуг, які ви надаєте, відповідала  європейському рівню.

Нагадаємо, що на Луганщині серед міст обласного значення послуга з оформлення та видачі паспортів надається у центрі адміністративних послуг м. Лисичанська.