Прес-центр5 червня 2018, 16:06

Представники Луганської обласної державної адміністрації приймають участь у конференції за форматом відкритого простору

У м. Київ з 03 по 06 червня 2018 проектом «Реформа управління на сході України ІІ», що виконується німецькою урядовою компанією Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, проводиться конференція у форматі відкритого простору «Інновації громад: адміністративні послуги, міжмуніципальне співробітництво, сталий розвиток».

Мета заходу – обговорення можливостей розвитку місцевого самоврядування, реформи сектору надання адміністративних послуг, питання децентралізації повноважень, міжмуніципального співробітництва та сталого розвитку громад.

Під час заходу учасники приймають участь в обговоренні питань щодо можливостей розвитку місцевого самоврядування, децентралізації, стратегій сталого розвитку громад та шляхів міжмуніципального співробітництва.

Також учасники відкритого простору мають можливість представити власний досвід, отримати нові знання та ідеї для розвитку, заявити про власні наміри і бажання спільно з іншими опрацювати певні питання та знайти партнерів для реалізації проектів.

Разом із тим до конференції запрошені представники Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України, інших центральних органів виконавчої влади України, проектів міжнародної технічної допомоги, органів місцевого самоврядування.

У заході від Луганської області беруть участь представники структурних підрозділів облдержадміністрації, у тому числі Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму, центрів надання адміністративних послуг, об’єднаних територіальних громад.