Прес-центр31 серпня 2018, 11:08

Привітання директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації Сергія Медведчука з нагоди Дня підприємця

Шановні підприємці!

Щиро вітаю вас із професійним святом − Днем підприємця!

Цього року свято відзначається двадцятий рік поспіль − це визнання вагомої ролі, яку відіграють у розвитку вітчизняної економіки підприємництво і приватна ініціатива.

Майбутнє Луганщини нерозривно пов’язане з вашою роботою, тому як ви – підприємці, вносите значний внесок у поповнення бюджету, створюєте нові робочі місця, забезпечуєте жителів необхідними товарами і послугами.

Саме малий та середній бізнес є запорукою економічного розвитку регіону, основою для формування середнього класу та зростання добробуту громадян.

У регіоні здійснюють діяльність понад 22 тисячі суб’єктів малого і середнього підприємництва. Ви забезпечили робочими місцями більше 105 тисяч осіб. Щорічно зростає обсяг реалізованої малими та середніми підприємствами продукції. У минулому році  цей показник склав понад 30 мільярдів гривень, або 78,5 % від загального обсягу по області.

Нині спільні зусилля органів місцевої виконавчої влади та місцевого самоврядування зосереджені на створенні сприятливих умов для здійснення підприємницької діяльності, надання фінансово-кредитної та інвестиційної підтримки бізнесу.

У День підприємця бажаю вам швидко знаходити всі життєво важливі рішення і стрімко розвивати свою власну справу. Нехай менше трапляється невдач, а все, що планується і про що мріється, здійснюється. Бажаю натхнення, оптимізму, невичерпної наснаги у праці, налагодження нових міцних партнерських зв’язків і впевненості у завтрашньому дні.

Щастя, здоров’я та мирного неба!

З повагою

Директор Департаменту економічного розвитку,

торгівлі та туризму облдержадміністрації                                                                                       Сергій Медведчук