Прес-центр21 листопада 2018, 17:11

Проведено командно-штабні навчання органів управління і сил місцевих ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Луганської області

Сьогодні, 21.11.2018, в області проведено командно-штабні навчання органів управління і сил місцевих ланок територіальної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту Луганської області.

Мета заходу – контроль стану готовності місцевих ланок служб цивільного захисту до оперативного реагування на загрози виникнення надзвичайних ситуацій в зимовий період.

Командно-штабні навчання проходили в м. Лисичанську – з практичним відпрацюванням, в містах і районах області – в штабному режимі.

У заходах взяли участь керівники служб територіальних (регіональних) спеціалізованих служб цивільного захисту торгівлі та харчування і матеріального забезпечення, створених у Департаменті економічного розвитку, торгівлі та туризму облдержадміністрації.

Основне завдання територіальної спеціалізованої служби цивільного захисту матеріального забезпечення, торгівлі і харчування м. Лисичанська, при практичному відпрацюванні навчань, було здійснення заходів з організації пункту обігріву та забезпечення продуктами харчування особового складу сил цивільного захисту, який залучено до проведення аварійно-рятувальних та інших невідкладних робіт.

У теплому наметі рятувальників чекали гарячий чай та кава з бутербродами та печиво.

З виконанням цього завдання Лисичанська служба справилася успішно.