Прес-центр27 вересня 2017, 12:09

Шановні Луганчани, працівники туристичної сфери!

Прийміть сердечні вітання з нагоди Всесвітнього дня туризму та Дня туризму в Україні.

Сьогодні туризм є сферою економіки і життєдіяльності суспільства, яка в тій чи іншій мірі інтегрує практично всі галузі. Саме цей фактор має підстави  позитивного впливу туризму  на стимулювання  економічного і соціального розвитку нашого регіону та стати стратегічною метою  розвитку туристичної індустрії щодо створення конкурентоспроможного туристичного продукту на основі комплексного його розвитку.
Сучасна Луганщина має досить багатий  потенціал туристичних можливостей, що містить у собі  неповторний комплекс історико-культурних та архітектурних пам’яток, об’єктів рекреаційного призначення, природно кліматичних ресурсів, приваблює традиціями гостинності. Ми маємо багату історію та унікальні туристичні об’єкти,  які не поступаються  пам’яткам  будь-якого  туристичного регіону.

Впевнені що пройде небагато часу і наша область стане улюбленим місцем  відпочинку та дозвілля.  

Задля цього ми всіма силами будемо сприяти налагодженню міжнародного співробітництва в питаннях реалізації регіональних туристичних проектів, а також брати участь в інвестиційно привабливих програмах за участю вітчизняного та іноземного капіталу і надавати консультативно-методичну допомогу для гідної участі в цих проектах.

         Щиро бажаємо працівникам індустрії туризму вагомих здобутків, а туристам – завзяття, наснаги, цікавих зустрічей та вражень.

 Нехай у вашому житті завжди панує злагода та переслідують
лише приємні щасливі емоції. Міцного здоров’я, добра, щастя та успішного втілення в життя всіх планів і задумів!