Прес-центр16 травня 2018, 15:05

Щодо участі у виставці Китаю «China International Import Expo 2018

Міністерство економічного розвитку і торгівлі України (далі – Міністерство) запрошує прийняти участь всіх зацікавлених суб’єктів господарювання у найбільший імпортній виставці Китаю «China International Import Expo 2018», яка відбудеться  у м. Шанхай з 5 по 10 листопада 2018 року.

До пріоритетних товарів та послуг, які Китай  пропонує представити на цій виставці, належать: промислове обладнання, побутова техніка, автомобільний транспорт, одяг та споживчі товари, харчова та аграрна продукція, медичне обладнання та продукція, а також послуги у сфері туризму, новітніх технологій, культури та освіти, проектування та дизайну, аутсорсингу.

Наразі, Міністерством разом із Офісом з просування експорту при Мінекономрозвитку розробляється концепція Національного стенду України на виставці «China International Import Expo 2018».

Українська продукція найкращих виробників країни буде представлена на вказаному стенді у вигляді промо-відео (3D, AR технології) в друкованому каталозі та/або фізично.

Зацікавлені суб’єкти господарювання, які мають змогу гідно представити досягнення України на міжнародному рівні, запрошуються до участі у виставці на офіційному стенді.

Для відбору підприємств запропоновані наступні критерії: підтверджена якісь продукції; інноваційність; високий рівень маркетингового представлення продукту та експортний потенціал.

Пропозиції, опис продукту, його відповідність зазначеним критеріям та контакти виробника необхідно надсилати на електронну адресу: GoChina@epo.jrg.ua до кінця травня 2018 року.

До 1 липня 2018 року буде прийнято рішення щодо участі продукту чи послуги на Національному стенді України.

За додатковою інформацією просимо звертатися на вищезазначену електрону адресу або за телефоном: +38(067)828-20-34, Офіс з просування експорту при Мінекономрозвитку.