Прес-центр26 квітня 2017, 15:04

В Центрі надання адміністративних послуг м. Лисичанська запроваджено систему автоматизації послуг з реєстрації громадян за місцем проживання

25 квітня 2017 року в Лисичанському центрі надання адміністративних послуг відбулася презентація результатів, отриманих в результаті виконання Проекту «Українська ініціатива з підвищення впевненості» (UCBI), який виконується за підтримки Агентства США з міжнародного розвитку (USAID).

Захід проходив у рамках виконання грантової угоди між UCBI та Лисичанською міською радою за участю представників Агентства США з Міжнародного розвитку USAID – Бенжаміна Лонга і Джона Пеннела.

У заході також взяли участь: керівництво та представники Лисичанської міської ради, Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму, Департаменту зовнішніх зносин, зовнішньоекономічної та інвестиційної діяльності облдержадміністрації, міських рад міст обласного значення та райдержадміністрацій, представники ЗМІ та громадськості.

Вагомим результатом реалізації Проекту є розробка програмного продукту, який дозволив сформувати реєстр територіальної громади та автоматизувати процес реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання/перебування населення, надання довідок, обмін даними між органами влади тощо.

Завдяки запровадженню системи автоматизації послуг з реєстрації громадян за місцем проживанням час надання цієї послуги скоротився і в середньому займає до 10 хвилин. 

Разом із тим встановлено електронну систему управління чергою, що значно упорядкувало роботу центру.