Прес-центр22 березня 2018, 17:03

Відбулась робоча нарада з питання забезпечення ефективної реалізації на території Луганської області державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України

22 березня 2018 року під головуванням заступника голови облдержадміністрації Клименка Ю.Ю. відбулась робоча нарада з питання забезпечення ефективної реалізації Державної цільової програми відновлення та розбудови миру в східних регіонах України.

У нараді прийняли участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації, територіальних підрозділів міністерств, державних установ та організацій, а також керівництво територій області, які найбільш постраждали від конфлікту на Донбасі.

В ході наради заступник голови Юрій Клименко наголосив, що відновлення мирного життя на Луганщині – головне завдання обласної влади. Дієвим інструментом для цього має стати Державна програма розбудови миру.

Основними питаннями порядку денного наради стало обговорення шляхів подальшої реалізації на території області цієї Програми, а також надання практичної допомоги мешканцям населених пунктів, які розташовані вздовж лінії розмежування.

Заступник директора Департаменту економічного розвитку, торгівлі та туризму Ольга Севостьянова ознайомила присутніх з основними проблемними питаннями, пов’язаними з подальшим виконанням Державної програми, а також пропозиціями щодо їх вирішення.

Також представники профільних департаментів облдержадміністрації розповіли присутнім про наявні механізми соціального забезпечення та існуючі програми і проекти міжнародної технічної допомоги, що діють вздовж лінії розмежування.