Прес-центр2 травня 2018, 14:05

Відкрито сучасний Центр надання адміністративних послуг у Новопсковській об’єднаній територіальній громаді

26 квітня 2018 року під час проведення форуму регіонального партнерства «Стратегія в дії» відбулося відкриття нового сучасного приміщення центру надання адміністративних послуг (далі – ЦНАП) у Новопсковській об’єднаній територіальній громаді (далі – ОТГ) в рамках реалізації проекту «Відновлення управління та сприяння примиренню у постраждалих від кризи громадах України» Програми з відновлення та налагодження миру ПРООН. У заході взяли участь заступник голови Луганської облдержадміністрації Вадим Данієлян, голова Новопсковсковської ОТГ Вадим Гаєв, голова Агенції регіонального розвитку Рафаель Гарєєв, програмний менеджер представництва Європейського Союзу в Україні Хельга Пендер, керівник Програми відновлення і розбудови миру ПРООН Віктор Мунтян, представники органів місцевого самоврядування та громадських організацій

Представники ПРООН, Новопсковська селищна рада та ГО «Моя Новопсковщина» спільно та злагоджено працювали над створенням нового, просторого, обладнаного за сучасними вимогами ЦНАП. Здійснено капітальний ремонт приміщення, обладнано 10 робочих місць, фронт-офіс, придбано необхідні меблі, облаштовано зону очікування, дитячий куточок, серверну кімнату та приміщення для відпочинку персоналу. Для маломобільних груп населення вхід до приміщення облаштовано пандусом, розширено дверні отвори. Разом із тим громада зробила свій внесок, долучившись до благоустрою території та утеплення будівлі за власні кошти.

Крім того, ЄС та ПРООН провели навчання для членів персоналу ЦНАП, щоб допомогти їм опанувати робочі навички з метою покращання  якості надання адміністративних послуг.

Якість, зручність, швидкість та прозорість є основними критеріями роботи нового закладу.