Прес-центр24 cічня 2017, 16:01

VII Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо-2017»

З 7 по 9 листопада 2017 р. на території Міжнародного виставкового центру (МВЦ, м. Київ, Броварський проспект, 15, ст. м. «Лівобережна») відбудеться VII Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо-2017».

За умов сталого функціонування економіки, будівельна галузь є однією з найважливіших у народному господарстві: від неї залежать передумови для зростання виробництва в усіх сферах економіки.

Сьогодні Мінрегіоном розроблена низка реформ та проектів у сфері будівництва та вже задіяні механізми, що мають сприяти спрощенню бізнесу в будівельній галузі, удосконаленню нормативної бази, орієнтуванню на виробництво сучасних енергоефективних будівельних матеріалів, залученню інвестицій, реалізації житлових програм тощо.

Спеціалізована виставка «ЄвроБудЕкспо» - це майданчик для презентації новинок будівельного сектору для споруд виробничого, житлового, соціального, сільськогосподарського призначення: сучасних технологій проектних, будівельних, ремонтних, дизайнерських робіт, матеріалів, конструкцій, обладнання, техніки.

За довідками щодо участі у виставці, просимо звертатися до
ТОВ «Міжнародний виставковий центр»: Броварський пр-т 15, м. Київ, 02002, тел./факс: (044) 201-11-68, 206-87 82, е-mail: еlenаг@іес-ехро.соm.uа,
сайт: http://www. іес-ехро.соm.uа