Прес-центр18 вересня 2015, 08:09

Виставка-конференція нафтогазової промисловості «ADIPEC - 2015

За  інформацією  Посольства  України  в  Об’єднаних  Арабських  Еміратах, у  період  з  9  по  12  листопада  2015  року  в  м.  Абу-Дабі  (ОАЕ)  відбудеться  18-а міжнародна виставка-конференція нафтогазової промисловості «ADIPEC -2015».

«ADIPEC» – це найбільша в регіоні Близького Сходу та Північної Африки міжнародна спеціалізована виставка-конференція, що присвячена нафтогазовому комплексу та яку вперше було проведено у 1984 році.

Минулого року в заході взяли участь більше ніж 1800 компаній з понад 50 країн світу, які представили широкий спектр обладнання та ноу-хау для нафтогазової галузі. У  заході взяли участь близько 60 000 відвідувачів.

Серед учасників цього року, паралельно з низкою офіційних делегацій міністерського рівня, очікується присутність перших осіб найбільших світових нафтових компаній, таких як місцевий ADNOC, BP, Total, Saudi ARAMCO, Shell, Kuwait, Petroleum Corporation, CNPC, NOC, Exxon та інші.

Активна участь вітчизняного бізнесу та офіційних осіб у заході сприятимуть як пошуку нових ринків збуту для вітчизняних підприємств, пов’язаних з виробництвом устаткування для нафтогазової галузі, так і встановленню нових контактів з регіональними нафтогазовими лідерами.