Прес-центр24 березня 2017, 11:03

Закордонний візит української делегації до Республіки Корея у період з 09.04.2017 по 14.04.2017

В рамках співробітництва України та Республіки Корея в період з 09.04.2017 по 14.04.2017 відбудеться закордонний візит української делегації, підготовку якого здійснює Торгово-промислова палата України (далі – ТПП) за підтримки Посольства Республіки Корея  в Україні, Корейського агентства зі сприяння торгівлі та інвестиціям, Корейської міжнародної асоціації торгівлі.

В рамках візиту 11.04.2017 у виставковому комплексі COEX (м. Сеул) відбудеться Четвертий українсько-корейський економічний форум (далі – Форум), присвячений кооперації України та Кореї у сферах: енергетики, агропромислового комплексу, машинобудування (в т.ч. літакобудування), інноваційних технологій, медицини, формування інфраструктури. На Форумі презентуватимуть «Майстер-план економічного співробітництва між Україною  та Кореєю», низку українських інвестиційних проектів, а також відбудуться В2В-переговори між діловими колами сторін.

Програма перебування української делегації (далі – Програма) включає відвідання:

-  міжнародної виставки Bio Korea, на якій будуть представлені  передові досягнення біоіндустрії (в фармацевтиці, косметології, медицині).

- вільної економічної зони в м. Інчхон, де розташований другий найбільший морський порт Кореї.

Програмою також передбачено проведення конференції та бізнес-форуму.

Більш детальну інформацію можна отримати на сайті http://www.biokorea.org/.

Для участі у візиті зацікавленим суб’єктам господарювання необхідно заповнити електронну анкету за посиланням https://goo.gl/XwLdah у термін до 24.03.2017.

Презентаційні матеріали про підприємства, що належать до вищезазначених сфер та враховують специфіку двостороннього співробітництва, готуються англійською мовою та надсилаються до ТПП України.

Контактні особи в ТПП України: заступник керівника Дирекції міжнародного співробітництва Болдирь Г.М., тел. +38 (044) 272-29-40, e-mail: bgn-ier@ucci.org.ua; провідний консультант Дирекції міжнародного співробітництва Даницький М.М., тел. +38 (044) 278-18-15, e-mail:                   dmn-ird@ucci.org.ua.