Прес-центр14 вересня 2018, 09:09

З Днем фармацевтичного працівника!

В Україні стало доброю традицією відзначати в середині вересня День фармацевтичного працівника. І сьогодні від імені Департаменту комунальної власності, земельних та майнових відносин облдержадміністрації  вітаємо з чудовим професійним святом працівників комунального підприємства «Луганська обласна «Фармація Північ».  Аптечна мережа підприємства складає 150 аптечних закладів, трудовий колектив налічує 514 працівників, які забезпечують сталу роботу та реалізацію урядових програм у різних кутках Луганської області, у тому числі і на лінії зіткнення з тимчасово окупованими територіями.

Ваш професіоналізм, вміння знаходити оптимальні рішення повертають людям здоров’я, додають впевненості у власних силах та віри в життя. Переконані, що ваша відданість справі, фаховий досвід, глибокі знання і динамізм завжди поєднуватимуться із щирим співчуттям до людей, милосердям та благодійністю у кращих гуманітарних традиціях.

Зичимо вам усіляких гараздів, здійснення заповітних мрій, оптимізму, нових звершень і нових перемог. Нехай життя дарує вам спокій та добробут, тепло і щастя в домівках!