Прес-центр3 лютого 2010, 10:02

29 січня 2010 року пройшла нарада з керівниками підприємств, установ і організацій соціальної сфери Луганської області за участю заступника Міністра праці та соціальної політики України Іванкевича В.В.

 

        На засідання були запрошені керівники обласних структур соціальної сфери Луганської області, начальники управлінь праці та соціального захисту населення райдержадміністрацій, міськвиконкомів, районних в м. Луганську рад; директори територіальних центрів соціального обслуговування одиноких непрацездатних громадян, керівники міських та районних структур   Пенсійного Фонду України, Фондів соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та соціального страхування з тимчасової втрати працездатності, міських та районних центрів зайнятості, керівники НДІ соціально-трудових відносин, Луганського інституту праці та соціальних технологій, Луганського казенного протезно-ортопедичного підприємства.
 
         Начальник Головного управління парці та соціального захисту населення облдержадміністрації Поліщук О.А. доповіла про взаємодію структур соціальної сфери області під час здійснення заходів щодо соціального захисту громадян та сімей, постраждалих внаслідок вибуху в Луганській міській лікарні №7, про основні завдання і проблеми, які стоять перед органами праці та соціального захисту населення області у 2010 році. 
 
         За підсумками наради заступником  голови облдержадміністрації Заблоцьким В.В. надані протокольні доручення.