Прес-центр16 cічня 2018, 12:01

Для студентів Лисичанського нафтохімічного технікуму проведено лекцію «Профілактика та попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації»

15 січня 2018 року на базі ДВНЗ «Лисичанський нафтохімічний технікум» для студентів денної форми навчання I-IVкурсів психологом Луганського обласного центру соціально-психологічної допомоги проведена лекція за темою: «Профілактика та попередження домашнього насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації».

Під час лекції було підвищено загальну та правову обізнаність студентів щодо визначення термінів насильства, торгівлі людьми та ґендерної дискримінації, видів насильства, циклу насильства. Надана інформація про заходи власної безпеки, органи й служби, які надають допомогу в разі насильства та торгівлі людьми.

Студентів також проінформовано про роботу «гарячої лінії» з питань попередження домашнього й ґендерно обумовленого насильства та дискримінації за ознакою статі. Номер «гарячої лінії»: 066 915 72 00 (тарифікація дзвінків згідно з тарифом Вашого оператора). Графік роботи: понеділок – п’ятниця, 08.00 – 17.00 (перерва з 12.00 по 13.00).

Тетяна Кіча