Прес-центр18 липня 2018, 15:07

Керівництвом облдержадміністрації проведено робочу зустріч з профспілками області

18 липня 2018 року відбулася робоча зустріч керівництва облдержадміністрації з представниками регіональних профспілок.

Заступник голови облдержадміністрації Ольга Лішик, відкриваючи засідання, повідомила, що метою заходу є обговорення проблемних питань і вироблення узгоджених пропозицій щодо їх вирішення разом з представниками профспілок на регіональному рівні.

Головою Федерації профспілок Луганської області Валерієм Чернишом завчасно було запропоновано низку питань для розгляду, які було озвучено та обговорено на зустрічі, серед яких йшлося про прийняття в подальшому участі Федерації профспілок Луганської області в формуванні обласних програм соціально-економічного розвитку, про стан будівництва підстанції в м. Кремінна, про підтримку вугільної промисловості Луганської області, забезпечення реальної диференціації оплати праці працівників бюджетної сфери та ін.

В дискусіях про вирішення найбільш гострих питань брали участь керівники структурних підрозділів облдержадміністрації та галузевих профспілок.

Ольга Лішик зазначила, що зустріч проведено продуктивно, спільно опрацьовано проблемні питання та обговорено можливі шляхи їх вирішення. За результатами зустрічі структурним підрозділам облдержадміністрації доручено вжити конкретних заходів та проінформувати на наступній зустрічі про їх результати.

 

Євген Жданов