Прес-центр28 лютого 2018, 11:02

Луганська обласна служба зайнятості продовжує організовувати роботу із підтвердження кваліфікації неформального професійного навчання

Спеціалістами Станично-Луганського районного центру зайнятості було направлено кандидата на присвоєння 3-го розряду за професією «Кухар» до ДНЗ «Одеський центр ПТО ДСЗ». Безробітний Петро Белінський звернувся до спеціалістів Станично-Луганського районного центру зайнятості за консультацією щодо підтвердження кваліфікації. Для початку йому було запропоновано заповнити Анкету самооцінювання, яка передбачає визначення рівня професійної підготовки заявника.

 

Успішне проходження тестування дало змогу особі-кандидату приступити до виконання практичного завдання у ДНЗ «Одеський центр ПТО ВСЗ» (далі – ЦПТО). До послуг кандидата була надана обладнана усім необхідним навчальна кухня-лабораторія, де він готував різні страви, що загалом мало б підтвердити професійні навички кухара.

 

Заступник директора з методичної роботи ЦПТО Юлія Назаренко вручила Петру Олександровичу Свідоцтво про присвоєння робітничої кваліфікації за результатами неформального професійного навчання та побажала продовжувати радувати своїх майбутніх клієнтів смачними кваліфіковано приготованими стравами, дивувати бездоганною подачею, а в подальшому - звертатися до Державної служби зайнятості за наступним, 4-м кваліфікаційним розрядом, адже навчання триває усе життя.

 

Бажаємо успіху та здійснення мрій майбутньому підприємцю!

За матеріалами Луганського обласного центру зайнятості