Прес-центр25 травня 2018, 10:05

На Луганщині проведено семінар щодо надання субсидій населенню

24 травня 2018 року в місті Сєвєродонецьк проведено семінар за темою: «Організація роботи з надання населенню, в тому числі внутрішньо переміщеним особам, житлових субсидій з урахуванням змін в діючому законодавстві в умовах децентралізації та в форматі «Прозорий офіс». Участь у заході взяли представники Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, Радники Міністерства соціальної політики України з питань ВПО у Луганській області та представники управлінь соціального захисту населення області.

Семінар проведено Департаментом соціального захисту населення облдержадміністрації за підтримки Програми «Радник з питань ВПО».

Під час заходу були розглянуті нововведення в законодавство щодо надання житлових субсидій населенню та обговорені питання стосовно особливостей роботи управлінь соціального захисту населення згідно з постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року № 848 «Про спрощення порядку надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг, придбання скрапленого газу, твердого та рідкого пічного побутового палива».

Тетяна Лісняк