Прес-центр1 листопада 2015, 08:11

Привітання директора Департаменту соціального захисту населення ОДА Елеонори Поліщук та колективу Департаменту із Днем працівника соціальної сфери України

Шановні колеги!

 

Прийміть найщиріші вітання із нашим професійним святом – Днем працівника соціальної сфери!

 

Не вистачить слів, щоб висловити вдячність за вашу самовідданість та чуйність. Наша професія є унікальною, адже ми супроводжуємо людей від народження і до літніх років. Саме органи соціальної сфери стали одними із перших, хто зіткнувся із новими викликами, – необхідністю соціальної підтримки внутрішньо переміщених осіб, учасників антитерористичної операції. Злагодженість, взаєморозуміння та чітка координація органів соціального захисту населення допомагають складати нелегкі іспити та успішно опановувати нові напрямки роботи.

 

Людяність та відкритість душі спонукають нас не просто виконувати свої професійні обов’язки, а й ставати психологами, педагогами, пропускаючи проблеми й переживання кожного через власні серця.

 

Соціальний працівник – це не просто професія. Це покликання та особливий стан душі. Бажаємо вам міцного здоров'я, особистого щастя, натхнення та подальших успіхів у нашій шляхетній справі!

 

З повагою

 

Директор Департаменту соціального

захисту населення облдержадміністрації

Елеонора Поліщук та колектив Департаменту