Прес-центр2 жовтня 2018, 10:10

Привітання з Міжнародним днем людини похилого віку

З нагоди відзначання Міжнародного дня людини похилого віку та Дня ветерана до підопічних Кремінського обласного будинку-інтернату для громадян похилого віку та осіб з інвалідністю завітали зі святковим концертом гості, а саме аматорські колективи Територіальних центрів соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Сєвєродонецької і Лисичанської міських рад та Сватівської райдержадміністрації.

Цей день — символ єдності і спадкоємності поколінь, чудова нагода сказати теплі слова подяки ветеранам війни і праці, пенсіонерам і літнім людям за їх внесок у розвиток нашої країни, за багаторічну самовіддану працю, доброту й мудрість.

В святково вбраному залі вітання для підопічних лунали від заступника голови Луганської облдержадміністрації Ольги Лішик та директора Департаменту соціального захисту населення Елеонори Поліщук, які вручили присутнім святковий коровай від Сватівщини та передали солодощі від облдержадміністрації.

Окрім концерту в будинку-інтернаті проведена виставка творчих робіт прикладного мистецтва, виконаних людьми похилого віку - клієнтами Територіальних центрів, підопічними інтернату та відвідувачами гуртків, робота яких організована при підтримці Міжнародної неурядової організації Help Age International.

З гарним настроєм вдячні глядачі насолоджувались виступом учасників художньої самодіяльності, які подарували їм чудовий оптимістичний настрій та частинку родинного тепла,  та приймали щирі вітання на свою адресу.

 

Інна Сердюкова