Прес-центр25 травня 2017, 15:05

Призначено позаштатних радників голови облдержадміністрації з питань соціального захисту осіб з інвалідністю

З метою організації роботи із соціального захисту осіб з інвалідністю та вдосконалення спільної роботи з громадським організаціями, які опікуються питанням соціального захисту громадян цієї категорії, було прийнято рішення про доцільність призначення позаштатних радників голови Луганської обласної державної адміністрації.

 

Розпорядженням голови обласної державної адміністрації – керівника обласної військово-цивільної адміністрації Юрія Гарбуза від 05 травня
2017 року № 195-к призначено позаштатних радників голови, якими стали голова Луганської обласної організації інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів України Наталія Гордєєва та голова Центру підтримки інвалідів Луганщини Микола Надулічний.

 

Луганська обласна організація інвалідів Всеукраїнської організації інвалідів України включає в себе 15 організацій, які діють в містах і районах області. Наталя Гордєєва очолює організацію понад 10 років, була неодноразово нагороджена на всеукраїнському та обласному рівнях.

 

Микола Надулічний – особа з інвалідністю у візку. У поточному році Микола Петрович створив обласну громадську організацію, яка активно співпрацює як з міськими органами влади, так і з іншими громадськими організаціями. Центром проводиться активна діяльність щодо інтеграції та соціалізації осіб з інвалідністю Луганської області.

 

Взаємодія обласної державної адміністрації та громадських організацій – це, в першу чергу, можливість спільного вирішення найголовніших питань соціального захисту осіб з інвалідністю.

 

Тетяна Фролова