Прес-центр28 квітня 2017, 19:04

Проведено регіональні змагання V Всеукраїнської спартакіади «Сила духу»

Управлінням виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Луганській області 27 квітня 2017 року у місті Рубіжному на базі відокремленого підрозділу «Рубіжанський політехнічний коледж імені О.Є. Порай-Кошиці Луганського національного університету імені Тараса Шевченка» проведено відбірні регіональні змагання V Всеукраїнської спартакіади «Сила духу».

 

Цей відкритий спортивний захід проводиться щорічно з метою підтримки потерпілих внаслідок нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань, у тому числі інвалідів внаслідок трудового каліцтва, підвищення цілеспрямованості у подоланні особистих фізичних меж, реабілітації засобами фізичної культури і спорту для подальшої адаптації у суспільстві, залучення органів виконавчої влади та місцевого самоврядування, громадськості до проблем потерпілих на виробництві.

 

У змаганнях взяли участь спортсмени з міст Лисичанськ, Рубіжне, Сєвєродонецьк, а також із Кремінського, Попасняньского, Станично- Луганського та Старобільського районів, які змагалися у таких видах спорту як армспорт, бомбаскет, гирьовий спорт, дартс, настільний теніс та шахи.

 

В урочистій церемонії відкриття заходу взяв участь представник Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації, зазначивши, що спартакіада дозволяє кожному її учаснику проявити свої фізичні і моральні якості для досягнення бажаної мети і служить всьому суспільству хорошим прикладом для наслідування.

 

У рамках спартакіади оголошено подяку Управління виконавчої дирекції Фонду соціального страхування від нещасних випадків на виробництві та професійних захворювань України у Луганській області директору Департаменту соціального захисту населення облдержадміністрації Елеонорі Поліщук за уважне ставлення до проблем цієї категорії громадян.

 

Ігор Шевченко