Прес-центр26 квітня 2017, 13:04

Санаторно-курортне лікування осіб з інвалідністю та постраждалих учасників антитерористичної операції у 2017 році

Міністерством соціальної політики України до структурних підрозділів з питань соціального захисту населення обласних та Київської міської державних адміністрацій доведено обсяг асигнувань на санаторно-курортне лікування осіб з інвалідністю та постраждалих учасників антитерористичної операції.

 

Департаментом соціального захисту населення Луганської облдержадміністрації до структурних підрозділів міських та райдержадміністрацій доведений розподіл коштів пропорційно чисельності осіб, узятих на облік для забезпечення санаторно-курортним лікуванням пільгових категорій (завантажити).

 

Санаторно-курортне лікування осіб з інвалідністю та постраждалих учасників антитерористичної операції у 2017 році здійснюється на підставі тристоронньої угоди (особа – управління – санаторій) з правом самостійного вибору санаторного закладу (постанова Кабінету Міністрів від 01.03.2017 № 110).

 

Забезпечення санаторно-курортним лікуванням громадян зазначених категорій відбувається в порядку черговості за місцем проживання та на підставі заяви, у якій зазначено обраний санаторно-курортний заклад та термін перебування.

 

Тетяна Нікітюк