Прес-центр1 листопада 2018, 14:11

У Сєверодонецьку привітали працівників соціальної сфери

Обласний урочисті заходи з нагоди відзначення Дня працівника соціальної сфери відбулися 31 жовтня у Сєверодонецькому коледжі культури і мистецтв імені С. Прокоф’єва.

Цей день, відповідно до Указу Президента України, вже 19-й рік поспіль Україна, а разом із нею Луганщина, відзначають та вшановують працю, яка була зроблена фахівцями соціальних служб для громадян та держави.

У залі зібралися представники управлінь соціального захисту населення, служб у справах дітей, соціальних установ і закладів, центрів зайнятості, фондів соціального страхування, Держпраці, Пенсійного фонду України – усі, хто щодня не тільки за велінням професії, а й за покликом душі надають допомогу і дієву підтримку мешканцям Луганщини.

Зі словами привітання до присутніх звернулася заступник голови Луганської облдержадміністрації Ольга Лішик, яка висловила вдячність за самовіддану і наполегливу працю, за тепло сердець, які вони дарують людям.

До привітань приєдналися представники громадських та міжнародних організацій, соціальні партнери, які спільно з органами соціальної сфери надають допомогу мешканцям області.

За вагомий внесок у забезпечення реалізації державної політики і соціального захисту населення, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм нагороджено низку працівників соціальної сфери подяками Комітету з питань соціальної політики, зайнятості та пенсійного забезпечення Верховної Ради України, почесними грамотами і листами подяки облдержадміністрації.

 

Дмитро Шевгеньов