Прес-центр8 квітня 2017, 13:04

8 квітня прибирали території біля озера Чисте в місті Сєвєродонецьк

Керівництво та колектив Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації охоче підтримали і взяли участь в акції, в рамках якої, сьогодні, 8 квітня, прибирали території біля озера Чисте в місті Сєвєродонецьк.
Таким чином, співробітники і керівництво Департаменту не тільки подарували радість собі і оточуючим, але і проявили активну громадянську позицію, патріотизм і любов до свого міста. Навіть погода в цей день на стороні тих, кому не байдужа природа. Учасники заходу в черговий раз продемонстрували, що кожен з нас, об'єднавшись з друзями, колегами та однодумцями може самостійно, своїми руками зробити, хоч і невелику, але добру і корисну справу для природи і навколишнього середовища.
«Такі акції спрямовані, перш за все, на підвищення свідомості громадян. Насправді це і гарний настрій і велика праця, тому, що багато сміття прибирається. Приємно, що багато людей щиро приймає участь в наведенні порядку. Такі люди самі, швидше за все, ніколи не смітять, і завжди зупинять тих, хто це робить »- зазначив директор Департаменту Сергій Шелест.