Прес-центр30 листопада 2018, 09:11

Конкурс на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у Луганській області

23 листопада під головуванням заступника голови обласної державної адміністрації Ю. Клименка відбулось засідання Конкурсного комітету з організації та проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом у Луганській області, де розглядалось 32 об’єкти на обслуговування 50 маршрутів.

Основним завданням конкурсу було обрати серед претендентів пасажирських перевізників, які запропонують якісне покращення рухомого складу, що буде спроможним надавати послуги на належному рівні.

Під час засідання обговорювались питання розвитку транспорту, посилення соціального захисту верст населення, що потребують безбар’єрного доступу до транспортної інфраструктури. 

Конкурсним комітетом запропоновано Організатору визнати 4 переможців по 12 об’єктам (27 маршрутів). На 20 об'єктів пропозицій від перевізників-претендентів не надійшло.

У зв’язку з відсутністю у деяких переможців транспортних засобів пристосованих для перевезення осіб з інвалідністю та інших маломобільних груп населення, відсутністю інвестиційних проектів з придбання таких автобусів, договори на регулярні перевезення пасажирів на постійних приміських та міжміських (внутрішньообласних) автобусних маршрутах загального користування будуть укладатися на один рік.