Прес-центр20 березня 2017, 16:03

Облдержадміністрацією вживаються всі можливі заходи щодо зменшення вартості проїзду

Облдержадміністрацією вживаються всі можливі заходи щодо попередження та недопущення необгрунтовано завищених тарифів на проїзд. На постійній основі проводиться моніторинг, систематизація та контроль встановлення правильності тарифів, проводяться наради та відповідна робота з суб'єктами господарювання. Завдяки роботі облдержадміністрації, зокрема, Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження в роботі щодо формування, встановлення та застосування державних регульованих цін, згідно, визначеною законом, розрахунковою методикою, вдалося зменшити вартість проїзду на кількох міжміських внутрішньообласних маршрутах, а саме «Сєвєродонецьк-Рубіжне», «Лисичанськ-Лоскутівка», «Лисичанськ-Шіпілівка-Привілля», «Кремінна-Сєвєродонецьк-Новотошківка».
Наголошуємо, що відгукнулися на заклики облдержадміністрації про зниження тарифів і зменшили вартість проїзду тільки ПП «Люксавто-СДК». Різниця у вартості проїзду, в порівнянні з іншими перевізниками становить в середньому від 2 до 3 гривень. Решта перевізників, в тому числі: ТОВ «Автотранспортне Підприємство», ПП «Сєвєродонецьке Комфорт-Авто», ПП «Автолайн Компані», ВАТ «Сєвєродонецьке АТП-10920», ПП «ЛІС-АВТО-ТРАНС» поки ніяк не відреагували. Робота з ними ведеться.
Слід ще раз відзначити, що облдержадміністрація також приділяє велику увагу створенню умов для поліпшення комфортності та безпеки перевезення пасажирів, дотримання перевізниками соціальних гарантій і культури обслуговування, а також сподівається на максимальне підвищення якості надання послуг транспортної інфраструктури Луганської області, і поетапно приймає для цього необхідні ефективні заходи.