Прес-центр13 липня 2017, 17:07

Робочий візит на «Рубіжанський трубний завод»

       З робочим візитом 13 липня «Рубіжанський трубний завод» відвідали представники облдержадміністрації - заступник губернатора Юрій Клименко та директор Департаменту регіонального розвитку, промисловості та інфраструктури Сергій Шелест.

       В ході візиту керівництво заводу детально познайомило з продукцією, що випускається на заводі, технологічною лінією виробництва, проведенням контролю і якості продукції.

       На сьогоднішній день продукція на заводі виробляється на шести лініях нового сучасного обладнання, загальною виробничою потужністю понад 22 тис. тон поліетиленових труб на рік.

       Нещодавно на підприємстві запущена лінія по виробництву гофрованих безнапірних поліетиленових труб КОРСІС, придбання зварювального обладнання дозволило заводу налагодити випуск з’єднувальних деталей діаметром до 630 мм і побудувати найбільший в Україні сучасний фітінг-центр ємністю близько 1200 палето-місць.

       Також на заводі розроблена, впроваджена і сертифікована Система управління якістю згідно з Державним стандартом ISO 9001. При впровадженні системи був застосований процесний підхід, розроблені та діють 17 взаємопов’язаних процесів.

       Представники облдержадміністрації гідно оцінили якість продукції і обсяги виробництва, а також висловили готовність сприяти у вирішенні проблемних питань підприємства та пошуку нових ринків збуту в рамках обласної програми розвитку внутрішньообласної кооперації.