Прес-центр26 липня 2017, 09:07

Відбувся конкурс з визначення перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Новопсковського району

       25 липня 2017 року в Новопсковській райдержадміністрації під головуванням заступника голови конкурсного комітету Сковородки Наталії Василівни, начальника відділу економічного розвитку і торгівлі Новопсковської райдержадміністрації відбулося засідання конкурсного комітету з визначення перевізників на приміських автобусних маршрутах загального користування, які не виходять за межі Новопсковського району.

       У засіданні прийняла участь член конкурсного комітету Сироватка Віра Іванівна, головний спеціаліст відділу транспорту та зв’язку управління транспорту, зв’язку та дорожнього господарства Департаменту регіонального розвитку, промисловості, інфраструктури та енергозбереження облдержадміністрації.

       До об’єктів конкурсу увійшли приміські внутрішньорайонні автобусні маршрути загального користування № 177 «Новопсков АС – Березівка», № 179 «Новопсков АС – Ганусівка», № 180 «Новопсков АС – Кубань», № 183 «Новоспков АС – Рогове».

       Всі перевізники-претенденти допущені до участі в конкурсі. Конкурсним комітетом прийнято рішення про визнання переможцями конкурсу на маршрутах:

№ 177 «Новопсков АС – Березівка»  ‑ ФОП Білий С.П.;

№ 179 «Новопсков АС – Ганусівка»  ‑ ФОП Карпенко С.М.;

№ 180 «Новопсков АС – Кубань»  ‑ ФОП Білий С.П.;

№ 183 «Новоспков АС – Рогове»  ‑ ФОП Сідлецький В.Ю.