Прес-центр19 квітня 2018, 15:04

Відбулось засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури

19 квітня 2018 року проведеено засідання архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури облдержадміністрації (далі – Рада), на якому було розглянуто  проектне рішення «Детальний план території під будівництво каналізаційної насосної станції та напірного колектору від мікрорайону ВРЗ до очисних споруд м. Попасна» розроблений Публічним Акціонерним Товариством «УКРНЕФТЕХИМПРОЕКТ» м. Київ.

В роботі Ради взяли участь члени архітектурно-містобудівної ради при управлінні містобудування та архітектури облгосадміністрації,  представники розробника містобудівної документації, головні архітектури міст та районів області, представник Департаменту житлово-комунальоного господарства облдержадміністрації.

Представив проектне рішення  головний архітектор проекту Козлов О.В.

Проект детального планування території окремої ділянки, орієнтовною  площею 0,50 га розташований в м. Попасна Попаснянського  району Луганської області під будівництво каналізаційної насосної станції та напірного колектора від мікрорайону ВРЗ до очисних споруд у м. Попасна, виконаний з метою деталізації архітектурно-планувальних рішень та урахуванням раціонального розташування об’єктів нового будівництва, а також здійснення інженерного забезпечення в межах  території, що проектується.

На засіданні Ради відбулось обговорення вищезазначених проектних рішень. Свої зауваження та питання висловили члени Ради та головні архітектори міст та районів області.

За підсумками засідання Ради було прийняте рішення, після усунення зауважень та доопрацювання проекту, рекомендувати Попаснянській міській раді затвердити цю містобудівну документацію.