Прес-центр11 квітня 2018, 16:04

Відбулось засідання наглядової ради комунального підприємства Луганський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі

11 квітня 2018 року у приміщенні обласної державної адміністрації відбулось засідання наглядової ради комунального підприємства Луганський обласний фонд підтримки індивідуального житлового будівництва на селі (далі – КП ФОНД ІЖБ).

В роботі наглядової ради взяли участь народний депутат України  Курило В.С. голова наглядової ради, заступник голови облдержадміністрації Данієлян В.Р., члени наглядової ради представники управління містобудування та архітектури облдержадміністрації, керівництво  КП ФОНД ІЖБ.

На засіданні наглядової ради було заслухано звіт КП ФОНД ІЖБ щодо виконання регіональної комплексної програми підтримки індивідуального житлового будівництва на селі та покращення умов життєзабезпечення сільського населення «Власний дім» за 2017 рік та завдання з подальшої реалізації програми на наступний період.

Також були розглянуті питання щодо внесення  змін до Статуту КП ФОНД ІЖБ, забезпечення вдосконалення Методики визначення платоспроможності позичальників та інш.