Прес-центр4 грудня 2017, 09:12

На Луганщині з’явиться відділ прикордонної служби «Розсипне»

Департаментом Державної архітектурно-будівельної інспекції у Луганській області зареєстровано дозволи про початок будівельних робіт на об’єкті військового значення та на території навчальних закладів регіону. Зокрема, в Троїцькому, Кремінському та Старобільському районах.

У Троїцькому районі на замовлення Східного регіонального управління Державної прикордонної служби України буде реконструйовано будівлю гуртожитку під відділ прикордонної служби «Розсипне». Військовий підрозділ, що забезпечує охорону та захист державного кордону, дислокуватиметься в с. Розсипне на вул. Попугаєва, 1. Після завершення робіт загальна площа приміщень будівлі складе майже 1,5 тис. м².

У той же час, на Луганщині оновлюються та осучаснюються приміщення навчальних закладів. Так, на замовлення відділу освіти Кремінської райдержадміністрації розпочато реконструкцію даху школи в с. Красноріченське за адресою: кв. Верстатобудівників, 5. Загальна площа оновленої покрівлі складе понад 1 тис. м².

А в іншому районі області на замовлення відділу освіти Старобільської райдержадміністрації стартує капітальний ремонт освітньої установи в с. Половинкине, що знаходиться на пл. Дружби, 19. Загальна площа приміщень двоповерхової будівлі сільської школи після всіх запланованих робіт складатиме майже 2,5 тис. м².

Прес-служба ДАБІ України