Прес-центр21 березня 2018, 14:03

Загальні збори

21 березня 2018 року о 14.00 відбулись загальні збори державних службовців Департаменту охорони здоров’я Луганської обласної державної адміністрації з питання обрання представників до складу дисциплінарної комісії державного органу. 

Відповідно до частини 3 статті 70 Закону України „Про державну службу”, повідомлення про загальні збори державних службовців було опубліковано на сайті Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації
 2 березня 2018 року. Протягом 10 календарних днів з дня оголошення повідомлення про проведення загальних зборів державні службовці могли подавати заяви про їх реєстрацію кандидатами до дисциплінарної комісії до відділу з управління персоналом цього Департаменту. Загальні збори були правомочними, оскільки на них були присутні більше половини загальної кількості державних службовців Департаменту.

Шляхом відкритого голосування було обрано три представника державних службовців Департаменту охорони здоров’я облдержадміністрації до складу дисциплінарної комісії з розгляду дисциплінарних справ. Участь у засіданні взяла заступник директора, виконуючий обов’язки директора цього Департаменту Рибалка О.Ю.