Прес-центр11 лютого 2014, 08:02

Марія Борзенко: «При підготовці владних рішень необхідно спиратися на думку людей – таке завдання ставить Президент України Віктор Янукович»

Департамент масових комунікацій облдержадміністрації продовжує навчання працівників обласної держадміністрації щодо взаємодії з громадськістю. Ще минулого року за дорученням голови облдержадміністрації Володимира Пристюка в кожному структурному підрозділі ОДА визначено відповідальних осіб за взаємодію з громадськістю на рівні заступників керівників із обов’язковим закріпленням відповідним наказом підрозділу. У січні 2014 року протокольним дорученням за підсумками наради в голови ОДА також було наголошено на необхідності закріплення безпосередніх виконавців у структурних підрозділах напрямку роботи з громадськістю.

 

10 лютого 2014 року Департаментом проведено семінар-нараду для відповідальних осіб щодо вдосконалення взаємодії з інститутами громадянського суспільства, проведення консультацій з громадськістю та громадської експертизи.

 

«За кожним рішенням влади стоять люди. Саме на їх думку необхідно спиратися при підготовці владних рішень – таке завдання ставить перед органами влади Президент України Віктор Янукович», – наголосила директор Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації Марія Борзенко, підкреслюючи важливість проведення консультацій.

 

Учасникам також надано методичні рекомендації стосовно механізму проведення консультацій з громадськістю, громадської експертизи, а також наголошено на важливості вдосконалення роботи щодо доступу до публічної інформації.

 

Марія Борзенко також підкреслила важливість належного інформаційного супроводу діяльності облдержадміністрації, що є складовою прозорості її роботи.

 

Яна Соловйова