Прес-центр17 лютого 2014, 16:02

На Луганщині триває навчання держслужбовців щодо використання потенціалу новітніх медіа

17 лютого 2014 року відбувся другий семінар-тренінг для працівників органів виконавчої влади Луганської області стосовно використання Інтернет-ресурсів, блогів, соціальних мереж для вдосконалення взаємодії з громадськістю та налагодження інформаційно-комунікаційного супроводу роботи з інститутами громадянського суспільства.

 

У заході взяли участь працівники Антрацитівської, Біловодської, Білокуракинської, Краснодонської, Кремінської, Новопсковської, Перевальської, Попаснянської, Сватівської, Слов'яносербської та Троїцької райдержадміністрацій, відповідальні за роботу з громадськістю.

 

Під час семінару-тренінгу учасники мали змогу ознайомитися з теоретичною інформацією щодо особливостей роботи з громадськими організаціями, засобами масової інформації. Вони на конкретних прикладах ознайомилися з роботою корисних Інтернет-ресурсів та блогів, виконали практичні завдання.

 

«Сьогодні, коли комп’ютеризація відкриває все більше можливостей для використання новітніх технологій, у том числі в органах місцевої влади, ми мали змогу навчитися правильному використанню та обробці інформації, яку ми отримуємо з мережі Інтернет», – зазначила учасниця заходу головний спеціаліст відділу внутрішньої політики Слов’яносербської райдержадміністрації Лілія Савченко.

 

Навчання проводиться в рамках реалізації регіональної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Луганській області на 2013 – 2015 роки «Діалог заради реформ: прозора влада та активна громада».

 

Катерина Гунько