Прес-центр19 лютого 2014, 17:02

На Луганщині затверджено регіональний план заходів з реалізації у 2014 році Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні

На Луганщині голова облдержадміністрації Володимир Пристюк 19 лютого 2014 року затвердив регіональний план заходів з реалізації у 2014 році Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства в Україні.

 

Проект плану розроблено Департаментом масових комунікацій облдержадміністрації в рамках реалізації Стратегії державної політики сприяння розвитку громадянського суспільства, затвердженої Президентом України Віктором Януковичем у 2012 році.

 

Затвердженню плану передувало його громадське обговорення. До плану входять заходи щодо фінансової підтримки програм інститутів громадянського суспільства, сприяння утворенню та діяльності ІГС, підвищення громадянської та правової культури.

 

За пропозицією голови громадської ради при облдержадміністрації Миколи Запорожцева до плану включено позиції стосовно підтримки волонтерства та благодійництва в області, а також окремого пункту щодо реалізації заходів орієнтовного плану консультацій з громадськістю.

 

Яна Соловйова