Прес-центр25 лютого 2014, 15:02

Питання соціально-економічного розвитку міста обговорили члени громадської ради при виконкомі Кіровської міськради

24 лютого 2014 року відбулося засідання громадської ради при виконкомі Кіровської міської ради, під час якого громадськості було представлено звіт про виконання міського бюджету за 2013 рік.

 

У засіданні взяли участь члени дорадчо-консультативного органу, секретар міської ради Зоя Рекша, представники управлінь, комітетів та відділів міськвиконкому.

 

Члени громадської ради розглянули проект рішення виконкому Кіровської міської ради «Про затвердження переліку додаткових платних послуг ДЮСШ» та зазначили, що ціни на послуги міської ДЮСШ найнижчі в регіоні.

 

Вони схвалили розширення переліку послуг, що надаються міським відділом освіти, зокрема, відвідування групи аквааеробіки в плавальному басейні та груп футболу, загальної фізичної підготовки у спортзалі ДЮСШ та зазначили, що запропоновані ціни на платні послуги є економічно обгрунтованими.

 

Члени громадської ради також розглянули проекти рішень виконкому Кіровської міської ради щодо затвердження змін прейскурантів цін платних послуг у міських бібліотеках, палаці культури, клубі ім. Гагаріна смт. Червоногвардійське. Вони схвалили проекти, зазначивши, що в інших містах подібні послуги коштують дорожче, тому їх необхідно розвивати в рідному місті.

 

Під час засідання розглянуто хід розміщення засобів телекомунікаційних мереж у багатоквартирних будинках міста. Була також проведена громадська експертиза виконання міської Програми розвитку культури в м. Кіровську до 2017 року, серед позитивних моментів якої відзначено капітальні ремонти приміщень установ культури.

 

Крім того, члени громадської ради обговорили проект Програми економічного і соціального розвитку м. Кіровська на 2014 рік та затвердили план роботи громадської ради на поточний рік.

 

Яна Соловйова