Прес-центр25 лютого 2014, 12:02

Реформу медичної галузі обговорили члени громадської ради при Новоайдарській РДА

Хід реформування медичної галузі в районі обговорили члени громадської ради при Новоайдарській райдержадміністрації 24 лютого 2014 року.

 

У засіданні взяли участь члени ради, заступник голови райдержадміністрації Тетяна Новикова, головний лікар Новоайдарського РТМО Ніна Торба та головний лікар ЦПМСД Ольга Корж.

 

Головний лікар Новоайдарського РТМО зазначила, що сьогодні робиться все необхідне для забезпечення сільського населення якісними медичними послугами.

 

Зокрема, членів громадської ради проінформували, що в 2013 році в поліклініці було відремонтовано водопровід, каналізацію та дах, виконано оздоблення внутрішніх приміщень (праве крило), встановлено пандус. До Олексіївської та Новоохтирської амбулаторій сімейного лікаря завезено медичне обладнання, придбане в рамках мікропроектів, що реалізовувалися коштами Європейського Союзу, Програмою розвитку ООН та районним бюджетом.

 

Представники громадськості зазначили, що подібна робота сприяє отриманню кожним мешканцем району повного обсягу медичних послуг.

 

Яна Соловйова