Прес-центр28 лютого 2014, 11:02

Розпочався прийом робіт на п’ятий конкурс професійної журналістики «Честь професії 2014»

Українська Асоціація Видавців та Незалежна Асоціація телерадіомовників оголосили про початок прийому робіт на п’ятий конкурс професійної журналістики «Честь професії 2014», про це повідомляють в Національній спілці журналістів України. Прийом робіт буде проводитись до 15 березня 2014 року. Усі зареєстровані на конкурс роботи будуть розміщені  на офіційному сайті «Честь Професії» – www.konkurssmi.org.

 

На конкурс приймаються роботи всіх, хто професійно займається журналістикою в Україні – без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, Інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання. При цьому журналіст, редакція або третя особа може подати тільки одну роботу в одну номінацію.

 

Конкурс проводиться за п’ятьма основними номінаціями: «Кращий матеріал з громадянською позицією», «Краще подання резонансного матеріалу», «Краще журналістське розслідування», «Краще подання складної теми», «Надія журналістики». Спеціальна номінація - «Цілі Розвитку Тисячоліття. Майбутнє, якого ми прагнемо», яка створена у партнерстві з Програмою розвитку ООН в Україні.

 

Спеціальним призом щорічного конкурсу «Честь Професії» буде відзначений «Матеріал, що надихає на створення власного бізнесу». Про критерії визначення переможців у спеціальній номінації та у спеціальному призі оргкомітетом буде повідомлено окремо.

 

Для реєстрації у конкурсі представникам друкованих та інтернет-ЗМІ необхідно заповнити заявку та направити її на e-mail: organizator@uapp.org чи по факсу 044-425-57-87. Контактна особа – Оксана Кузьмінчук.

 

Для реєстрації у конкурсі представникам радіо та ТБ необхідно заповнити заявку та направити її на e-mail: project@nam.com.ua: чи по факсу 044-254-55-56. Контактна особа – Христина Дрогомирецька.

 

Новини, роботи учасників, положення про конкурс та інші деталі містяться на офіційному сайті конкурсу.

 

Наталія Коршакова

за матеріалами Національної спілки журналістів України