Прес-центр21 лютого 2014, 14:02

У Кремінському районі затверджено програму сприяння розвитку громадянського суспільства

На Кремінщині рішенням сесії райради від 20.02.2014 № 40 затверджено районну програму сприяння розвитку громадянського суспільства у Кремінському районі на 2014 — 2015 роки «Діалог заради реформ: прозора влада та активна громада».

 

Громадське обговорення проекту програми тривало з жовтня 2013 по лютий 2014 року. У ньому взяли участь члени громадської ради при райдержадміністрації та інші представники інститутів громадянського суспільства району.

 

До напрямів діяльності та заходів програми включено сприяння діяльності органів самоорганізації населення в Кремінському районі, забезпечення діалогу органів влади з громадськістю у соціальних мережах, проведення районних конкурсів «Людина року» в номінаціях «Віддаю серце людям», «За вірність Кремінщині» та низка інших заходів.

 

Програми сприяння розвитку громадянського суспільства затверджено в бльшості міст та районів області відповідно до регіональної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Луганській області на 2013 – 2015 роки «Діалог заради реформ: прозора влада та активна громада».

                                 

Яна Соловйова