Прес-центр13 лютого 2014, 14:02

У рамках підвищення прозорості діяльності влади в кожному структурному підрозділі ОДА визначено прес-секретарів

На Луганщині триває робота щодо збільшення прозорості діяльності влади. За дорученням голови облдержадміністрації Володимира Пристюка в лютому 2014 року в кожному структурному підрозділі ОДА окрім відповідальних осіб за взаємодію з громадськістю визначено прес-секретарів, робота яких сприятиме інформаційному супроводу взаємодії влади та інститутів громадянського суспільства.

 

13 лютого 2014 року з ініціативи Департаменту масових комунікацій облдержадміністрації відбувся семінар-тренінг для прес-секретарів структурних підрозділів облдержадміністрації.

 

Під час заходу Директор Департаменту масових комунікацій ОДА Марія Борзенко та керівник прес-служби облдержадміністрації Андрій Діхтяренко роз’яснили основні аспекти інформаційно-комунікаційного супроводу діяльності департаментів та управлінь.

 

Учасникам надано методичні рекомендації щодо належного оформлення сайту, а також наголошено на важливості вдосконалення роботи щодо доступу громадськості до публічної інформації.

 

Семінар-тренінг відбувся в рамках реалізації регіональної цільової Програми сприяння розвитку громадянського суспільства в Луганській області на 2013 – 2015 роки «Діалог заради реформ: прозора влада та активна громада», одним із напрямків якого є підвищення професійного рівня працівників облдержадміністрації, райдержадміністрацій, виконкомів міських рад міст обласного значення в питаннях взаємодії з громадськістю.

 

Яна Соловйова