Прес-центр23 cічня 2014, 08:01

Відбулося засідання громадської ради при Новоайдарській РДА до Дня Соборності та Свободи України

22 січня 2014 року відбулося засідання громадської ради при Новоайдарській райдержадміністрації, присвячене Дню Соборності та Свободи України. У заході взяли участь заступник голови РДА Тетяна Новикова, члени ради, а також представники інших громадських організацій та члени політичних партій району.

 

«Сьогодні із врахуванням соціально-політичної ситуації питання цілісності країни і єдності її громадян є особливо важливим. І тим важливіше для нас сьогодні свято Соборності, тому що в його витоках є ідеї громадянського миру та національної злагоди», – зазначила голова громадської ради при райдержадміністрації Наталя Чучина.

 

Після обговорення соціально-політичної ситуації в Україні присутні дійшли висновку щодо необхідності проведення інформаційно-роз’яснювальної роботи з цього приводу.

 

Після засідання громадської ради його учасники взяли участь у сесії районної ради та підтримали рішення депутатів направити звернення до Президента України Віктора Януковича щодо підтримку його курсу на збереження єдності країни.

 

Яна Соловйова

За матеріалами Новоайдарської райдержадміністрації